Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Adi Mutu, aproape să preia o nouă echipă. Ar putea avea sub comandă un internaţional român

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20424270/1/mutu.jpg

Adrian Mutu ar putea prelua o nouă echipă, la doar câteva zile după ce s-a despărţit de comun acord cu cei de la FC ”U” Craiova, fiind înlocuit de Flavius Stoican pe banca tehnică, după un start de sezon sub aşteptări al nou promovatei.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că ”Briliantul” este dorit în Ungaria, de MOL Fehervar, o echipă cu pretenţii, ce joacă în fiecare sezon în cupele europene, fiind una din puţinele echipe ce emite opoziţie pe plan intern în faţa lui Ferencvaros, grupare care domină de câţiva ani în ţara vecină.

La Fehervar este legitimat Adrian Rus. El a impresionat în defensiva României contra germaniei. Pe banca maghiarilor se află acum Imre Szabics, însă viitorul acestuia este incert, formaţia fiind pe locul 6 în campionat, mult sub aşteptările conducerii.

"Ştiam că va urma o discuţie între mine şi conducere. Aşa se întâmpla şi în Italia, când ziceau să stai liniştit că nu pleci, atunci erai cel mai neliniştit. M-a sunat domnul Mititelu, ne-am despărţit în relaţii foarte bune. Eu la Craiova am venit cu sufletul, am demonstrat tuturor că sunt profesionist şi fac totul cu pasiune. Am schimbat multe lucruri în bine, de la meniul echipei, la organizare. Aş fi vrut să-i ofer mai multă satisfacţie lui nea Adi, îmi pare rău. Nu m-a demis meciul de aseară, cum nu m-a demis nici meciul cu FCSB, cred că meciurile cu Voluntari, Argeş, Mioveni au contat. Cred că meritam mai multe puncte, nu vorbesc de victorii în toate meciurile, dar meritam vreo 4-5 puncte în plus.

Îmi pare rău şi pentru suporteri, care m-au respectat. M-am simţit iubit şi respectat la acest club. Poate nu este ceva normal pentru unii, dar toată lumea a fost corectă cu mine. Pentru o nou-promovată, echipa este pe un drum bun", a spus Mutu, la Digi Sport, cu privire la despărţirea de cei de la Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri