Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Adi Mutu, supărat pe maniera lui Iulian Călin: "Arbitraj şmecheresc. O ruşine!"

Superliga Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399681/1/am2.png


Ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie pe banca lui FC U Craiova, Adrian Mutu a pus înfrângrea cu FCSB, 0-1, pe seama arbitrajului lui Iulian Călin.
 
Fostul mare atacant al naţionalei nu-i reproşează centralului doar faza penalty-ului, din minutul 60, ci şi întreaga manieră de a conduce jocul. Briliantul consideră că Iulian Călin a făcut tot posibill pentru ca oltenii să nu poată construi aşa cum şi-ar fi dorit:
 
"Tactic am stat bine, am închis toate culoarele. În prima repriză, FCSB nu a ajuns la poartă. Penalty-ul a fost foarte uşor acordat, arbitrajul ăsta şmecheresc îl ştiu şi eu, am jucat fotbal atâţia ani. Când dai penalty într-un asemenea moment trebuie să fie clar, nu 50-50. A fost un arbitraj şmecheresc, ne-a tăiat toate acţiunile de atac încă de la început. Ăsta e un joc de contact, nu poţi juca cu mâinile legate.
 
Cunosc arbitrajul şmecheresc, nu am venit ieri în fotbal. Împotriva noastră au fost date foarte, foarte uşor penalty-urile. Probabil deranjăm, suntem o nou-promovată. Suntem atipici, ne place să jucăm fotbal. Recunosc aceste lucruri, recunosc acest arbitraj şi mi se pare ridicol ce se întâmplă. Bine că n-a mai dat un penalty după finalul meciului, să se termine 2-0. Sidibe trebuie să fie supărat doar pe el, putea să dea mai mult.
 
Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când un arbitraj e şmecheresc. Nu ne-au lăsat să ridicăm capul. A fost o ruşine de arbitraj în seara asta. Nu meritam să câştigăm, dar un rezultat de egalitate era echitabil", a declarat Mutu, la interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele