Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Adi Petre a înscris primul gol în Liga 1 după o pauză de 13 luni! Sabău: "Trebuie să-şi schimbe atitudinea" / Albon: "A pierdut ultimii trei ani" EXCLUSIV

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

Farul Constanţa a câştigat meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în etapa a doua din Liga 1, în direct pe Look Sport. Atacantul Adrian Petre a înscris la 15 minute după ce a intrat pe teren şi a bifat primul gol în Liga 1 după o pauză de 13 luni. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorii Ioan Ovidiu Sabău şi Mirel Albon au declarat că Gică Hagi este omul potrivit pentru a-l ajuta pe Adi Petre să-şi resusciteze cariera.

Jefte Betancor (55’ - penalty) şi Adrian Petre (81’) au înscris pentru Farul, care a obţinut prima victorie în Liga 1. Adrian Petre a fost introdus pe teren în minutul 66.

Adi Petre (23 de ani) a venit în această vară la Farul, după experienţe nereuşite la UTA, Cosenza şi FCSB.

"Orice jucător poate fi resuscitat, dar parcă Adi Petre a ratat multe şanse. A fost la FCSB, a fost în Italia, în liga a doua, a fost la UTA... şi nicăieri n-a confirmat. Dacă nici Gică Hagi nu reuşeşte să-l resusciteze, atunci nu ştiu cine va reuşi. Să sperăm că, după golul de astăzi, va prinde încredere şi va juca altfel. Pentru că e clar că are nişte calităţi, este un vârf autentic. Însă a cam pierdut ultimii trei ani", a spus Mirel Albon, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20314332/4/albon.jpg

"Petre a urmărit foarte bine acţiunea, la golul doi. Trebuie să-şi schimbe atitudinea, trebuie să fie focusat pe ce înseamnă fotbal. Calitate are! Trebuie să lase lucrurile extrasportive, să vină cu o oră mai devreme la antrenament, să rămână după, să lucreze la sală. Trebuie să fie exclusiv pentru fotbal, pentru că e păcat, se pierde. Are perspectivă, dar până acum n-a reuşit să se impună. Acum are condiţii super, are şansa să lucreze cu Gică şi trebuie să-şi schimbe puţin atitudinea", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20314332/3/sabau.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele