Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Adi Popa a jucat într-un amical disputat azi de FC Voluntari

FC Voluntari Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19475889/1/adi-popa-liga-1.jpg

Adi Popa se antrenează de ceva timp alături de o echipă din Casa Liga 1, FC Voluntari, iar azi a jucat în meciul amical cu Petrolul. Mijlocaşul caută un contract în afara României şi dacă nu va găsi va continua în întrecerea internă, poate chiar la FC Voluntari.

Nu e un secret. De câteva săptămâni am ales să vin să mă antrenez cu ei (cu Voluntari) pentru că a fost destul de lungă perioada asta de pauză din cauza pandemiei şi încerc că mă pun la punct, să revin într-o formă cât mai bună, cât mai optimă şi am nevoie de asemenea antrenamente, să spunem, sub formă de meci amical.

Am discuţii pe afară, aştept să văd ce se va concretiza şi dacă nimic nu va fi pe placul meu mă gândesc să rămân în Liga 1, şi de ce nu, pentru că Mihai, Mihai Teja, domnul Mihai Teja m-a ajutat şi a fost alături de mine, de ce nu, pot rămâne şi aici.

Este greu să facem supoziţii, deocamdată doar mă antrenez pentru a prinde o formă cât mai bună, cât mai repede şi pe urmă vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Popa după meci.

Acum, Adi Popa este liber de contract. Contractul cu Reading a expirat în iulie. Sezonul trecut, a jucat pentru FCSB, unde fusese împrumutat din Anglia. A jucat 20 de meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele