Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Adi Popa e dorit în Cipru. Ar putea fi coleg cu doi fotbalişti români

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20281187/1/adp2.jpg

Adi Popa este curtat de Aris Limassol. Cei de la ProSport scriu că mijlocaşul de 32 de ani este aproape de o aventură în Cipru. Adi Popa este liber de contract, după despărţirea de Academica Clinceni.

În sezonul 2020-2021 al Ligii 1, Adi Popa a reuşit 4 goluri şi 3 pase decisive în 26 de meciuri pentru Academica Clinceni.

500.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de bandă, potrivit Transfermarkt.

Aris Limassol s-a clasat pe locul 3 în liga a doua din Cipru, ratând promovarea.

Ar putea fi coleg cu alţi doi români

Gabriel Simion (23 de ani) a plecat de la FCSB! Mijlocaşul a fost trimis în Cipru, la Aris Limassol, unde va juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului 2021/2022.

Simion era unul dintre jucătorii apreciaţi de Gigi Becali şi părea că are şanse să câştige lupta cu Adrian Şut pentru postul de titular de la mijlocul terenului. Doar că nu s-a impus, Şut i-a luat faţa, iar Gigi Becali a decis că Dinu Todoran nu se va baza pe el în acest sezon. Conform ProSport, Simion nu a fost folosit în amicalul câştigat cu Chindia Târgovişte, scor 3-1, iar motivul e legat de plecarea sa de la echipă, mijlocaşul mergând să joace în Cipru, pentru Aris Limassol, echipă nou-promovată în acest sezon.

La Aris a ajuns săptămâna trecută şi Mihai Răduţ. Fostul jucător al celor de la Astra Giurgiu a fost dorit în această fereastră de transferuri şi de Dinamo, dar acesta a preferat să plece în străinătate, acolo unde a mai jucat în carieră la: Hatta Club (Emiratele Arabe Unite) şi Lech Poznan (Polonia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele