Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Adi Popa îi răspunde lui Gigi Becali. ”Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni şi atâta tot”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20183093/1/clin.jpg

Adi Popa (32 de ani) i-a dat replica lui Gigi Becali. Fotbalistul a intrat în colimatoriul lui Gigi Becali, după meciul terminat la egalitate, 2-2, cu FCSB.

Patronul grupării din Capitală s-a criticat fostul jucător, despre care a spus că a ajuns în Anglia doar prin ajutorul său.

„M-au sunat cei din familie, prieteni, mi-au citit ce a spus despre mine. Dacă am fost surprins? Asta e viaţa! Am luat ca atare toată situaţia şi vă spun că nu mă mai interesează Gigi Becali.

Nici ce declară, nimic! Asta îi transmit eu dânsului! Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni şi atâta tot”,
a spus Adi Popa, pentru ProSport.

De le ce a pornit totul

„Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine ştie pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcţii lucra. El e mic, e forţos, putea să lucreze cu roaba.

Aşa s-a dus în Anglia şi a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-şi dădea el viaţa, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a răbufnit Becali, pentru Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt