Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Adi Vasile, în culmea fericirii după succesul cu Ferencvaros. "Câteodată trebuie să încercăm să nu căutăm perfecţiunea, e un lucru pe care mi l-am spus toată viaţa şi îl spun şi jucătoarelor”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19517903/1/vasile.jpg

CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 25-19, contra maghiarelor de la Ferencvaros, în etapa cu numărul IV a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

La final, Adi Vasile nu şi-a putut ascunde bucuria celei de a treia victorii în Liga Campionilor. Tehnicianul a declarat că victoria a fost una clară, chiar dacă elevele sale nu au prestat cel mai bun joc posibil.

"Câteodată trebuie să încercăm să nu căutăm perfecţiunea, e un lucru pe care mi l-am spus toată viaţa şi îl spun şi jucătoarelor. Da, poate nu este cel mai bun meci de handbal pe care l-am făcut, cu siguranţă, dar e o victorie foarte clară. Fiecare jucătoare este foarte importantă în echipă. Nu cred că vreo jucătoare vreodată o să poată să câştige de una singură. Este strict un sport de echipă şi Cristina este o jucătoare de echipă", a spus Adi Vasile, imediat după meci.

Fetele de la CSM Bucureşti sunt pe locul 3 în grupa A a Ligii Campionilor, cu şase puncte, cu unul mai puţin decât Kristiansand şi Rostov-Don, care sunt la egalitate pe primul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele