Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Adi Vasile, nemulţumit de reprogramările din Liga Campionilor. "Mi-e greu să înţeleg unde pot fi introduse atât de multe meciuri în calendar"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19931061/1/csm-bucuresti-adrian-vasile.jpg

Meciul dintre CSM Bucureşti şi Bietigheim, programat sâmbătă, de la ora 17:00, pe Look Sport+, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost amânat, după depistarea unor cazuri de coronavirus la echipa germană. Din acelaşi motiv, CSM nu a disputat nici meciul cu echipa rusă Rostov-Don. Antrenorul echipei bucureştene, Adrian Vasile, s-a declarat nemulţumit de programul încărcat din următoarea lună.

EHF nu a stabilit deocamdată când vor fi reprogramate partidele dintre CSM Bucureşti şi Bietigheim, respectiv dintre Rostov-Don şi CSM Bucureşti.

Luni, Bietigheim a anunţat că nu va face deplasarea în România din cauza focarului de coronavirus de la echipă. Pe 22 ianuarie, echipa germană a început o carantină de 10 zile.

CSM Bucureşti are trei eşecuri consecutive în Liga Campionilor şi ocupă locul 4 în Grupa A, cu 11 puncte din 10 meciuri.

"Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe meciul din Liga Naţională. Trebuie să ne adaptăm, aceasta este situaţia. Mi-e greu să înţeleg fizic unde pot fi introduse atât de multe meciuri în calendar. La Rostov se pierd două nopţi când joci acolo. Aşteptăm din partea Federaţiei Europene şi a celor două cluburi să vedem cum putem programa meciurile, pentru că este foarte important să se joace pe teren toate partidele.

EHF a spus că 13-14 februarie trebuie să fie ultima dată când se va juca în faza grupelor. Dacă la acel moment nu se vor juca toate etapele, se va trece la un clasament de tip norvegian, se va împărţi numărul de puncte la numărul de meciuri, toate cele opt echipe vor fi calificate în play-off urmând să joace locul 1 cu 8, 2 cu 7 şi tot aşa. Noi ne dorim să jucăm pe teren toate meciurile, mă bucur că din vina noastră nu s-a amânat niciun meci. Am avut poate şi noroc, nu ştii exact cum să te fereşti de acest virus, mă bucur că am avut puţine fete infectate şi sper ca până la finalul competiţiei să se menţină acest trend, pentru că o situaţie mai serioasă îţi dă totul peste cap", a declarat Adrian Vasile.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19931061/2/clasament-csm-bucurest.jpg

Miercuri, CSM Bucureşti joacă în Liga Naţională, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa. După 7 runde, CSM are maximum de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele