Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Adi Vasile regretă amânarea meciului dintre CSM Bucureşti şi Rostov: "Suntem trişti, eram pe un trend foarte bun"

Handbal Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19491068/1/vasile.jpg

CSM Bucureşti nu va mai juca duminică partida cu Rostov, din Liga Campionilor, după ce ruşii au anunţat că au un caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul lotului şi, conform legilor din ţara lor, nu mai pot face deplasarea la Bucureşti, fiind obligaţi să stea zece zile în izolare. Confruntarea va avea loc la o dată stabilită ulterior de forul european de handbal.

Vestea nu le-a picat deloc bine ”tigroaicelor”, care erau gata de duelul cu Rostov. CSM Bucureşti are un start perfect de sezon în Liga Campionilor, cu două victorii din două meciuri jucate, iar antrenorul Adi Vasile îşi punea mari speranţe că duminică fetele sale ar fi bifat-o pe a treia.

"Este un moment nepotrivit, suntem pe un trend foarte bun, avem mare încredere în noi, aşa că suntem trişti că nu se va juca acest meci. Am muncit mult pentru cele două victorii obţinute până acum în Liga Campionilor, mă bucur că am început astfel şi că demonstrăm pe teren multă calitate şi spirit de echipă. Echipa arată bine şi sunt foarte mulţumit de asta, raportat la perioada lungă în care nu s-a jucat handbal", a declarat antrenorul CSM Bucureşti, potrivit site-ului focial al clubului din Capitală.

”Tigroaicele” nu se culcă pe ureche şi iau fiecare meci pas cu pas, chiar dacă până acum nu le-a stat nimeni în cale.

"Avem în faţă o luptă lungă, un maraton... fiecare joc este extrem de important, acest format al Ligii Campionilor oferă mult echilibru şi, în acelaşi timp, se pot întâmpla surprize care răstoarnă ierarhia de moment", a adăugat el.

Cum meciul cu Rostov, din Liga Campionilor, nu se va mai disputa, cele mai multe dintre handbalistele de la CSM Bucureşti îşi vor muta punctul de interes către echipele naţionale. Doar şase dintre jucătoare vor rămâne la Bucureşti în următoarea perioadă, restul se vor duce în pregătire cu formaţiile de seniori sau tineret ale ţărilor din care provin.

"Nemaiavând meciul, nu mai ţinem atât de ridicat nivelul de concentrare şi de adrenalină, nici nu trebuie să o facem, ar fi ceva artificial. Se va pleca la echipele naţionale, iar noi avem multe jucătoare la loturi, doar şase vor rămâne acasă şi vor avea un timp de respiro, dar se vor şi pregăti alături de Iulia şi Dragoş", a mai spus Adi Vasile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele