Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Adio, Denis Alibec! Transferul atacantului român la Legia Varşovia a picat definitiv. Gruparea poloneză a adus alt vârf

Astra Giurgiu Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Legia Varşovia l-a transferat pe atacantul portughez Rafa Lopes, de la Cracovia, astfel că aducerea lui Denis Alibec a picat definitiv.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19438451/1/alibec.jpg

Polonezii au considerat că preţul cerut de Astra, 1,5 milioane de euro, este prea mare pentru ei, motiv pentru care s-au reorientat către atacantul portughez, pentru care au plătit 150.000 de euro.

Rafa Lopes a reuşit 11 goluri în 35 de apariţii în sezonul recent încheiat din Ekstraklasa.

„Alibec nu mai este o ţintă pentru noi. Dacă este să discutăm realistic despre acest transfer, este un jucător prea scump pentru noi. Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro pentru el. Prin urmare, pe scurt, nu mai există subiectul Alibec în ceea ce o priveşte pe Legia”, a declarat Radoslaw Kucharski, directorul sportiv al polonezilor, la RDC Radio.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele