Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

ADPD ajută financiar clubul Dinamo! "500 de suporteri dinamovişti au cotizat şi donat"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19566590/1/adpd.jpg

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat că va oferi aproximativ 200.000 de lei (40.000 de euro) către clubul Dinamo, bani care vor fi folosiţi integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo.

În zilele următoare, va avea loc o întâlnire între conducerea clubului şi reprezentanţii ADPD pentru a stabili detaliile acestei colaborări.

Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo, înfiinţată în 2018, a discutat cu Ioan Mărginean şi Cornel Ţălnar despre modalităţile pentru a ajuta clubul din Ştefan cel Mare.

“Întrucât Academia Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, iar o funcţionare normală cere efectuarea de urgenţă a mai multor reparaţii la Centrul de Copii şi Juniori, conducerea ADPD nu rămâne indiferentă la problemele prezentate de domnul Ioan Mărginean (manager general) şi a decis implicarea de îndată, pentru ca juniorii noştri să îşi poată desfăşura antrenamentele în condiţii optime.

După cum ştiţi, de la lansarea oficială a ADPD, 500 de suporteri dinamovişti au cotizat şi donat în contul Asociaţiei o sumă destul de importantă de bani, respectiv 195.409 lei, bani care vor fi folosiţi integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo”, se arată într-un comunicat al ADPD.

Anterior, fanii dinamovişti, prin programul DDB, au sprijinit financiar clubul Dinamo cu sute de mii de euro şi au primit acţiuni în schimb.

Impasul financiar de la Dinamo nu a fost rezolvat, iar fotbaliştii au în continuare restanţe salariale. Deşi au adus jucători pe contracte mari, investitorii spanioli nu au virat sumele de bani promise.

PCH susţine că Pablo Cortacero i-a minţit pe fani, iar acum 10 zile trebuia să vireze 800.000 de euro în contul clubului Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele