Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Adrian Ambrosie îl dă în judecată pe Florin Prunea. „Ne vedem în faţa judecătorului!”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20043362/1/amb.jpg

Adrian Ambrosie a anunţat că îl va da în judecată pe Florin Prunea, ca urmare a cuvintelor adresate, în cadrul unei emisiuni, în cursul zilei de joi.

Vicepreşedinte Comitelului Director al formaţiei Politehnica Iaşi este deranjat de faptul că a fost făcut „dobitoc” şi găsit vinovat pentru situaţia de la club, care ocupă ultimul loc în Casa Liga 1.

 „Am văzut ce a spus despre mine în această dimineaţă. Dar nu mă apuc să intru în jocul domnului Florin Prunea. Dânsul ştie că săptămâna viitoare noi doi avem termen în procesul de calomnie pe care i l-am intentat. La început l-am rugat frumos să înceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a înţeles. Apoi a spus că eu fac spălare de bani în Transnistria şi în Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie să aducă probe în faţa judecătorilor, iar eu voi lăsa instanţa să îşi facă datoria. Alte lucruri nu am ce sa spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea în faţa judecătorului”, a spus Adrian Ambrosie pentru ProSport.

Reacţia de la care a pornit totul

„Este greu ca cineva din Iaşi să facă treabă acolo, e imposibil. Nu ai nicio şansă acolo. Acolo există o persoană care se numeşte Ambrosie. Venea pe la mine şi nu mă scotea din astea…ce bun sunt…ce glaspapir îmi dădea…iar după ce ieşea din biroul meu era la primar la uşă şi-i spunea ce fac la club. După aceea iar venea la mine ca să-l ajut cu deplasările pentru echipa de fete. Primarul Chirica l-a luat pe băiatul ăsta cu trening şi muci la nas şi l-a îmbrăcat în costum. A ajuns preşedinte la un club din Liga 1. Salariul e de 4.000 de euro. I-ai dat putere dobitocului şi să te vezi acum…Ambrosie n-a condus o căruţă în viaţa lui. El este în spatele a ceea ce se întâmplă la echipă. Chesia cu nocturna nu este întâmplătoare… Nimeni din cadrul clubului nu a spus nimic, doar Pancu a spus asta. S-au făcut greşeli mari pe toate palierele”, a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele