Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Adrian Falub confirmă că a preluat Academica Clinceni. „Totul este gata! Ne-am înţeles!”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20495420/1/fal.png

Adrian Falub (50 de ani) va fi noul antrenor al Academicii Clinceni, informează ProSport. Decizia este surprinzătoare, deoarece Flavius Stoican era mare favorit să îi preia pe ilfoveni. El este liber de contract din luna iunie a acestui an, după despărţirea de CSM Reşiţa, unde nu a avut un mandat lung.

Falub este un nume experimentat, ce are în CV cluburi precum: ”U” Cluj, Sportul Studenţesc, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, ACSMU Poli Iaşi, UTA, Concordia şi CSM Reşiţa.

„Totul este gata! Ne-am înţeles! Marţi voi fi prezentat într-o conferinţă de presă. Obiectivul este evitarea retrogradării, sperăm să reuşim asta. Transferuri? Mai sunt trei meciuri în acest an, după care ne vom pune la masă să vedem ce e de făcut”, a spus Adrian Falub, pentru cei de la ProSport.

Staff cu nume importante

Adrian Ilie e la un pas de revenirea în fotbal, din postura de oficial al clubului Academica Clinceni, ultima clasată Casa Liga 1. Din ultimele informaţii, renoscute de Iulian Stoica, preşedintele clubului, lucrurile sunt extrem de probabile, dar şi fratele său, Sabin Ilie, ar urma să fie angajat, să ocupe poziţia de scouting.

Ionuţ Chirilă (55 de ani) nu va mai fi antrenorul Academicii Clinceni. Clubul a emis săptămâna trecută un comunicat în care anunţă că a început o perioadă de transformări. Foştii jucători Sabin Ilie (46 de ani) şi al lui Augustin Călin (48 de ani) au fost cooptaţi în staff.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri