Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Adrian Falub, după venirea lui Tamaş la U Cluj. ”Accept să fiu tras la răspundere, dacă Gabi Tamaş va avea alt gen de comportament”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19442720/1/fal.jpg

Ajuns la 36 de ani, Gabi Tamaş s-a despărţit de Astra la 30 iunie şi a decis să semneze cu U Cluj, deşi a fost ofertat şi de echipa sa de suflet, Dinamo, pe care a refuzat-o din cauza situaţiei foarte delicate pe care o traversează.

Adrian Falub, noul său tehnician a declarat că Tamaş nu este nici pe departe un produs fotbalistic expirat şi că poate ajuta echipa foarte mult. De asemenea, acesta a comentat şi derapajele avute de fotbalist de-a lungul carierei, în viaţa din afara terenului.

”Din punct de vedere fotbalistic, Tamaş are încă multe lucruri de spus. Eu cred în Gabi Tamaş, ca şi jucător. Din punct de vedere al vieţii extrasportive nu pot să exclud lucrurile pe care le-a făcut Tamaş de-a lungul anilor. Le ştie toată lumea şi sunt de notorietate. Eu cred în jucătorul Tamaş şi dacă Tamaş a venit la Cluj şi are derapaje extrasportive eu sunt de acord să mi le asum şi să fie responsabilitatea mea. Accept să fiu tras la răspundere, dacă Gabi Tamaş va avea alt gen de comportament. Dar sper că nu va avea. Eu cred în omul Tamaş şi în jucătorul Tamaş”, a spus Falub, la prezentarea transferului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele