Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Adrian Iencsi îl taxează pe Erik Lincar: "Eu nu pot să fac asta, pentru că părinţii mei mi-au dat o educaţie bună". Pe ce stadion va juca Rapid următorul meci de acasă

Rapid Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19486069/1/iencsi.jpg

Adrian Iencsi, antrenorul echipei Rapid, s-a declarat mulţumit atât de evoluţia, cât şi de atitudinea jucătorilor săi, în ciuda remizei cu Turris.

"Sufăr pentru băieţii mei pentru că au făcut un joc foarte bun, au avut o determinare fantastică şi când primeşti gol pe finalul partidei e un pic frustrant, dureros.

(n.r. - despre declaraţiile lui Erik Lincar) Nu e normal ca un antrenor să vorbească de o altă echipă de ce beneficii a avut în trecut, că am avut parte de penalty-uri. Eu nu pot să fac aşa ceva pentru că părinţii mei mi-au dat o educaţie bună. Şi antrenorii, la fel, să nu vorbesc de alţii ci doar de echipa mea", a spus Iencsi, care a anunţat că Rapid va juca tot la Buftea următorul meci de pe teren propriu: "Şi următoarea etapă o să o jucăm aici, nu ştiu pe viitor unde vom juca".

Rapid - Turris 1-1

FC Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-un meci din etapa a patra a Ligii 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 50, prin Hlistei.

De la Turris a fost eliminat în minutul 69 Pîrvulescu, iar în minutul 90+3 oaspeţii au egalat prin Damascan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele