Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur

Fotbal Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20018512/2/a2.jpg
 
Adrian Ilie (46 de ani), una dintre cele mai discrete prezenţe din fotbalul românesc, e gata să pună umărul la refinanţarea clubului Minerul Motru, prima echipă din cariera sa.
 
Fostul atacant al Generaţiei de Aur a vizitat baza Minerul, alături de Augustin Călin, la invitaţia primarului din localitate, şi şi-a adus aminte de momentul în care făcea la Motru primii paşi ai carierei impresionante. Ilie e născut în Boca, la 10 kilometri de Motru, iar situaţia grea a clubului la care mai activează doar copii şi juniori nu l-a lăsat indiferent: "Aici am jucat un meci în 1991, în Cupa României, între Minerul Motru la care eram jucător şi Electroputere. O să ajut cu ce pot juniorii de aici", a declarat fostul atacant al Valenciei, pentru pandurul.ro.
 
”A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoţit de Călin Augustin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe şi a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite şi echipament sportiv şi va susţine cu tot ce va putea viitorii fotbalişti de la Motru”, a spus şi Cosmin Morega, primarul din Motru.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20018512/1/adrian-ilie-principal.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele