Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur

Fotbal Internațional Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20018512/2/a2.jpg
 
Adrian Ilie (46 de ani), una dintre cele mai discrete prezenţe din fotbalul românesc, e gata să pună umărul la refinanţarea clubului Minerul Motru, prima echipă din cariera sa.
 
Fostul atacant al Generaţiei de Aur a vizitat baza Minerul, alături de Augustin Călin, la invitaţia primarului din localitate, şi şi-a adus aminte de momentul în care făcea la Motru primii paşi ai carierei impresionante. Ilie e născut în Boca, la 10 kilometri de Motru, iar situaţia grea a clubului la care mai activează doar copii şi juniori nu l-a lăsat indiferent: "Aici am jucat un meci în 1991, în Cupa României, între Minerul Motru la care eram jucător şi Electroputere. O să ajut cu ce pot juniorii de aici", a declarat fostul atacant al Valenciei, pentru pandurul.ro.
 
”A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoţit de Călin Augustin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe şi a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite şi echipament sportiv şi va susţine cu tot ce va putea viitorii fotbalişti de la Motru”, a spus şi Cosmin Morega, primarul din Motru.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20018512/1/adrian-ilie-principal.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri