Ultima oră
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

Adrian Mititelu a răbufnit după ce a umilit Rapidul. ”Săgeţi otrăvite” către marea rivală locală. ”Vor face tot posibilul, prin toate mijloacele să blocheze accesul nostru în Liga I”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19510395/1/mit.jpg

FC U Craiova a pulberizat pe cei de la Rapid, cu scorul de 5-0, într-o partidă disputată sâmbătă seară. Finanţatorul oltenilor a avut un mesaj dur către marii rivali din Casa Liga 1.

Mititelu consideră că între cele două echipe ale Craiovei va continua conflictul care deja este unul vechi în peisajul fotbalistic autohton.

”Ce-i drept a fost o seară fantastică. Dupa ataţia ani de suferinţă si aşteptări, am trait momente deosebite alături de echipa noastră care a etalat un joc frumos împotriva unei eterne contracandidate.


Vreau însă subliniez faptul că nu s-a câştigat nimic în afară de speranţă şi vise! Războiul va fi din ce în ce mai greu deoarece avem inamici pe toate planurile, atât sportiv, dar mai ales din rândul celor care au vrut să omoare acest club (în parte şi reuşind acest lucru, noi ridicându-ne din „morţi”) şi nu accepta revenirea noastra în prim-plan.


Ştiu ce spun şi nu fac afirmaţii aiurea ! Să fiti convinşi că Rotaru şi banda lui criminală cu ramnificaţii în mafia politicii si a justiţiei romaneşti vor face tot posibilul, prin toate mijloacele să blocheze accesul nostru în Liga I” a declarat Mititelu, după victoria cu Rapidul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele