Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Adrian Mititelu, atac dur la Ministrul Sporturilor. ”Cineva de partidul lui se ruga de mine să-l ajut să fie promovat la ziarul Ediţie Specială, să ajungă mare”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19567840/1/mit.jpg

Adrian Mititelu, patronul lui FC ”U” Craiova a lansat cuvinte grele la adresa lui Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, pe care îl acuză că este susţinut financiar de către Pavel Badea, un rival al celui care deţine formaţia care este liderul la zi al Ligii 2.

Mititelu a afirmat faptul că Stroe are copiii legitimaţi la CSU, marea rivală din Casa Liga 1.

„Acest copilaş îmi cerea audienţe acum vreo 15 ani. Cineva de partidul lui se ruga de mine să-l ajut să fie promovat la ziarul Ediţie Specială, să ajungă mare. Acum a ajuns Ministrul Sportului.

Venea pe la oficială, îi dădeam invitaţii, venea pe la protocol. El este finanţat de Pavel Badea. O zic pe româneşte, să înţeleagă tot poporul: acest Stroe e ţinut de Badea cu bani.

Acest Stroe are copiii la CSU. Vă daţi seama că l-a chemat Rotaru pe la protocol, i-a dat vreo friptură, iar el acum se simte dator”, a declarat, la GSP, Adrian Mititelu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele