Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Adrian Mititelu, ce lovitură! Transferul care o transformă pe FCU Craiova într-o candidată serioasă la promovarea în Liga 1

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, şi-a asigurat serviciile fundaşului francez Bradley Diallo, care a evoluat în partea a doua a sezonului recent încheiat la Chindia Târgovişte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19445365/1/medias-fcsb5.jpg

FCU Craiova a promovat în sezonul recent încheiat în Liga 2, iar patronul clubului din Bănie, Adrian Mititelu, a anunţat că obiectivul echipei este promovarea în Liga 1 încă din acest an. Drept urmare, Mititelu a început în forţă campania de transferuri.

În vârstă de 30 de ani, Bradley Diallo a semnat un contract valabil doi ani cu echipa nou-promovată în liga secundă, anunţă publicaţia de casă a grupării lui Adrian Mititelu, Ediţie.ro.

Ultima oară la Chindia Targoviste, Diallo a mai evoluat în Liga 1 la Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi. Fundaşul francez s-a format la Olympique Marseille şi, până să ajungă în Liga 1, a mai jucat la Oldham Athletic , R.W.S. Bruxelles şi LA Galaxy.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri