Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Adrian Mititelu a început războiul: ”Păi cine ne-a blocat afacerile, cine a venit cu atac la persoane, la familie? Cine ne-a dat afară de pe stadion?”. Dinamo n-a scăpat de atacurile omului de afaceri: ”E ca un copil de minge”

Liga II Publicat pe 12 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19359592/1/adrian-mititelu.jpg

Adrian Mititelu a început deja ofensiva împotriva rivalilor de la Universitatea Craiova, la puţin timp după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că sezonul din Liga 3 se suspendă definitiv, iar prima clasată din cele cinci serii promovează.

FC U era lider detaşat, aşa că din sezonul următor va evolua în eşalonul secund. Mândru de prerformaţa realizată de echipa lui, Adrian Mititelu a început deja războiul cu rivalii din oraş, din Liga 1, dar a aruncat vorbe grele şi către Dinamo.

Dinamo e copil de minge faţă de CSU Craiova. Nu mai am nicio ură faţă de Dinamo. Ci faţă de CSU. Păi cine ne-a blocat afacerile, cine a venit cu atac la persoane, la familie, ne-au luat tricourile, ne-au dat afară din competiţie, de pe stadion? Văd lucrurile altfel acum. Viaţa m-a schimbat mult.

Hai să ajungem să jucăm un meci direct cu CSU, să vedem cum e cu suporterii. Să dea Dumenzeu să jucăm cu ei! Aia va fi ora adevărului, când lumea îşi va da seama care e adevărata echipă”, e confesiunea făcută de Adrian Mititelu pentru Gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele