Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere

Adrian Mititelu Jr anunţă măsuri dure la FC U Craiova, după eşecul cu FC Argeş. "Avem condiţii de primele patru echipe din Liga 1, dar nu jucăm fotbal"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20391198/1/mutu.jpg

FC Argeş a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-0, în etapa a opta a Ligii 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Oltenii sunt în criză, fiind al patrulea meci la rând fără victorie. Patronul Adrian Mititelu Jr a anunţat că va lua măsuri dure împotriva jucătorilor, dar postul lui Adrian Mutu nu este în pericol.

FC U Craiova a înscris un singur gol în ultimele patru meciuri şi se află în partea inferioară a clasamentului.

Antrenorul Adrian Mutu a declarat că nu se teme de o eventuală demitere şi este de părere că fazele fixe reprezintă marea problemă a echipei sale.

Pentru nou-promovata FC U Craiova urmează trei etape foarte grele, în care vor înfrunta FCSB, FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

"Am discutat cu jucătorii. Normal că vom continua cu Mutu. Drumul este lung, se pare că acum este şi mai lung. Avem 8 puncte după 8 meciuri, este dezamăgitor şi jocul, şi poziţia din clasament. Sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel va fi foarte greu. Sunt supărat, n-am ce să vă spun, nu sunt antrenorul echipei. Au fost mai multe lucruri care s-au întâmplat împotriva noastră. Şi în meciul cu Farul, în minutul 84, dintr-un penalty care n-a fost, şi la Mioveni. Am intrat într-o vrie, uitaţi că nu mai putem să acumulăm puncte.

Sunt meciuri foarte grele. Sunt dezamăgit, asta pot să spun. Chiar nu mă aşteptam să avem doar 8 puncte. Modul în care am jucat azi îmi ridică semne de întrebare, nu putem juca în halul ăsta. Dacă vă uitaţi pe CV-urile jucătorilor aduşi în vara asta, de unde i-am luat, din primele ligi ale Europei, să pasăm în jumătatea noastră... este dezamăgitor. Sper să se schimbe ceva, iar la meciul cu Steaua (n.r. - FCSB) să arătăm altfel.

Am discutat cu jucătorii, nu cu Adi. Am avut nişte măsuri de luat. Nu pot să spun, n-au fost amenzi. Am făcut eu ce am considerat că e mai bine. Jucătorii mei sunt ultramotivaţi, au salariile şi condiţiile de primele patru echipe din Liga 1. Botoşaniul are 3.000-4.000 de euro pe lună şi e pe locul 3.

Eu n-am ce să fac mai mult. Din Liga 4 am adus echipa în Liga 1, acum depinde de staff-ul tehnic şi de jucători. Ne înjură de 15 ani, să mă înjure în continuare, d-aia nu mai pot eu. Linişte a fost până acum, dar acum vor fi nişte măsuri la nivel de lot, de jucători, de echipă. Sunt dezamăgit şi ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele.

Eu i-am oferit lui Adrian Mutu încredere totală, am adus jucătorii cu care m-am sfătuit cu el. Dacă luăm CV-urile jucătorilor, sunt în primele şase echipe din ţară fără să discutăm, dar uitaţi că fotbalul ne păcăleşte. Nu prea jucăm fotbal. Totuşi, suntem în etapa a opta, trebuie să se trezească", a spus Adrian Mititelu Jr, după partida de la Piteşti.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20391198/2/clasament-fc-u.jpg

mail-share icon Email
viewscnt