Ultima oră
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League

Adrian Mutu a criticat decizia UEFA cu privire la EURO U-21. Nemulţumirile selecţionerului

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19380133/1/mutu.jpg

UEFA a anunţat că doreşte să elimine barajele de calificare la Campionatul European U-21, iar primele două clasate din grupele preliminare să meagă automat la turneul final.

O decizie finală în acest sens va fi luată de forul continental pe data de 17 iunie.

Selecţionerul ”naţionalei mici”, Adrian Mutu a declarat în cadrul unui interviu că nu susţine această modificare, deoarece complică foarte mult calculele calificării, deşi se măreşte numărul de locuri calificante.

”Situaţia nu este roză deloc şi e departe de a fi clarificată. Noua regulă ce-ar putea fi abordată de UEFA ne obligă, practic, să câştigăm toate meciurile din grupă. Clasamentul actual al locurilor 2 ne arată că situaţia este compactă. Ok, se elimină la sfârşit punctele obţinute cu ultima clasată, dar până la ultimul fluier se mai pot întâmpla multe, în sensul în care cine e acum pe ultimul loc să nu mai fie atunci sau cine e acum pe locul 2 să treacă pe primul şi invers”, a declarat selecţionerul, pentru Gazeta Sporturilor.

România este repartizată în grupa preliminară 8 şi se află după 5 meciuri la 5 puncte ecart de liderul Danemarca, care pare aproape imposibil de ajuns.

 

Clasamentul grupei 8:

  • 1. Danemarca 5 meciuri - 15 puncte
  • 2. România 5 meciuri - 10 puncte
  • 3. Finlanda 5 meciuri - 7 puncte
  • 4. Ucraina - 4 meciuri - 3 puncte
  • 5. Irlanda de Nord - 5 meciuri - 3 puncte
  • 6. Malta 4 meciuri - 1 punct
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele