Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Adrian Mutu a criticat decizia UEFA cu privire la EURO U-21. Nemulţumirile selecţionerului

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19380133/1/mutu.jpg

UEFA a anunţat că doreşte să elimine barajele de calificare la Campionatul European U-21, iar primele două clasate din grupele preliminare să meagă automat la turneul final.

O decizie finală în acest sens va fi luată de forul continental pe data de 17 iunie.

Selecţionerul ”naţionalei mici”, Adrian Mutu a declarat în cadrul unui interviu că nu susţine această modificare, deoarece complică foarte mult calculele calificării, deşi se măreşte numărul de locuri calificante.

”Situaţia nu este roză deloc şi e departe de a fi clarificată. Noua regulă ce-ar putea fi abordată de UEFA ne obligă, practic, să câştigăm toate meciurile din grupă. Clasamentul actual al locurilor 2 ne arată că situaţia este compactă. Ok, se elimină la sfârşit punctele obţinute cu ultima clasată, dar până la ultimul fluier se mai pot întâmpla multe, în sensul în care cine e acum pe ultimul loc să nu mai fie atunci sau cine e acum pe locul 2 să treacă pe primul şi invers”, a declarat selecţionerul, pentru Gazeta Sporturilor.

România este repartizată în grupa preliminară 8 şi se află după 5 meciuri la 5 puncte ecart de liderul Danemarca, care pare aproape imposibil de ajuns.

 

Clasamentul grupei 8:

  • 1. Danemarca 5 meciuri - 15 puncte
  • 2. România 5 meciuri - 10 puncte
  • 3. Finlanda 5 meciuri - 7 puncte
  • 4. Ucraina - 4 meciuri - 3 puncte
  • 5. Irlanda de Nord - 5 meciuri - 3 puncte
  • 6. Malta 4 meciuri - 1 punct
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele