Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Adrian Mutu a fost la meciul lui Kisvarda şi a recunoscut negocierile: ”Vedem ce se va întâmpla”. UPDATE: Şanse mari ca părţile să ajungă la un acord

Stranieri Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20494572/1/adi-mutu-kisvarda.jpg

Adrian Mutu este extrem de aproape să revină la treabă! Fostul decar al naţionalei României a fost prezent duminică la un meci al formaţiei maghiare Kisvarda şi chiar a recunoscut că există discuţiie între el şi patronatul clubului. De altfel, Mutu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al lui Kisvarda, în care a recunoscut negocierile.

UPDATE: Posibilitatea semnării contractului e mare, chiar directorul sportiv al lui Kisvarda a recunsocut că el şi Mutu văd fotbalul într-un mod asemănător. Astfel, înţelegerea poate fi parafată în perioada imediat următoare.

Vedem fotbalul într-un mod asemănător. A lucrat la echipe bune şi are experienţă internaţională. Acum vom analiza candidaţii şi ne vom decide asupra celui care se aliniază filosofiei clubului.

Nu contăm pe antrenori în vârstă. Gândirea lor e greu de schimbat, vrem un antrenor care să se adapteze căii pe care vrem s-o urmăm. Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani. Sunt antrenori maghiari mai scumpi”, a declarat directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Revesz.


Fostul antrenor al FC U Craiova sau FC Voluntari a fost în tribunele stadionului la partida cu MOL Fehervar, din etapa a 15-a a campionatului din Ungaria, câştigată de Kisvarda cu 2-1. Posibila viitoare echipă a lui Mutu este pe locul 2 în campionat, la două puncte de liderul Ferencvaros.

Nu m-am gândit la nimic altceva atunci când am aflat că sunt dorit de Kisvarda, dar mi-a plăcut că echipa de pe locul 2 din Ungaria m-ar dori. Ne-am cunoscut (n.r. – cu directorul sportiv Attila Revesz) în primul rând, iar aspectele profesionale au fost cele mai discutate. El şi-a spus poziţia, eu am spus şi care este părerea mea despre fotbal, iar apoi putem continua discuţiile dacă este cazul”, a spus Mutu, citat de site-ul oficial al formaţiei din Ungaria.

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova în urmă cu aproape două luni, după ce o preluase în luna mai. A condus trupa din Bănie în 12 meciuri, perioadă în care au fost înregistrate trei victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele