Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Adrian Mutu ar pleca de la naţionala U21 dacă primeşte ofertă de la Fiorentina

România U21 Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19632724/3/mutu.jpg

Adrian Mutu, selecţionerul României U21, a explicat că în condiţiile în care ar primi o ofertă de la echipa pentru care a jucat, Fiorentina, ar putea lăsa naţionala de tineret. Fostul atacant a rămas ataşat sufleteşte de fostul său club, astfel că şi-ar dori să treacă pe acolo şi din poziţia de antrenor.

În momentul de faţă, la Fiorentina s-a întors un antrenor care l-a pregătit şi pe Adrian Mutu, Prandelli. Acum, fostul decar al naţionalei României aşteaptă altă oportunitate să meargă acolo, în viitor.

Am zis că rămân, da, dar niciodată nu poţi să spui sută la sută. Uite, dacă vine o ofertă de la Fiorentina, nu am cum să o refuz! Glumesc acum, pentru că a venit Prandelli la Fiorentina şi nu mai am loc momentan…”, a spus Mutu pentru Fanatik.

Prandelli nu-l vrea pe Balotelli la Fiorentina

Şansele ca Mario Balotelli (30 de ani) să-şi repună cariera pe picioare cu ajutorul lui Cesare Prandelli (63 de ani) printr-o experienţă fresh la Fiorentina sunt...inexistente! Fostul club al lui Adrian Mutu nu vrea să audă de SuperMario, care continuă să se pregătească alături de o formaţie din liga a patra italiană.

Venirea lui Cesare Prandelli pe banca tehnică a echipei viola a părut că-i deschide o mică uşă lui Balotelli către revenirea în fotbalul de top, dar adevărul, scos la iveală de jurnaliştii de la "La Nazione" e că nici Cesare, fost selecţioner al Italiei şi un apropiat al lui Mario, nici şefii clubului nu sunt interesaţi de serviciile italianului de culoare care a trecut prin mai multe experienţe dezamăgitoare în ultimii ani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele