Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Adrian Mutu, faţă în faţă cu Jose Mourinho! Amical de gală pentru FC ”U” Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 25 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20261371/3/mutu-2y6a9521-1.jpg

Adrian Mutu îl va înfrunta pe Jose Mourinho, într-un meci amical de gală, nimeni altul decât antrenorul care a cerut ca ”Briliantul” să fie testat pentru consum de droguri, în 2004, când cel mai bun marcator din istoria naţionalei României (alături de Gică Hagi) evolua la Chelsea Londra.

Giovanni Becali a confirmat că FC ”U” Craiova, echipa pe care o antrenează Adrian Mutu, va juca pe 25 iulie cu AS Roma, una dintre cele mai puternice formaţii din Serie A.

”E entuziasmul asta, ţi-o dau în premieră. Le-am aranjat şi un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot şi a zis: <<Giovani, dacă vii şi tu la meci, se face meciul>>. Nici nu ştie că e Mutu (n.r.- antrenor la FC U Craiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine ştie ce zicea. L-am lăsat aşa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali pentru Antena Sport.

Partida se va disputa pe Olimpico, iar romanii sunt dispuşi să acopere toate cheltuielile oltenilor, conform impresarului român: ”Îţi dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au şi ce mai cumpără şi asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri