Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Adrian Mutu, lăudat de Liviu Ciobotariu. Ce spune antrenorul Voluntariului despre Adam Nemec

FC Voluntari Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20329773/2/liviu-ciobotariu.jpg

Liviu Ciobotariu a recunoscut că FC Voluntari nu a jucat extraordinar, însă chiar şi aşa antrenorul ilfovenilor şi-a felicitat fotbaliştii pentru efortul depus în obţinerea victoriei, scor 2-1, în faţa formaţiei FC U Craiova.

"Un joc greu, foarte greu. Am întâlnit o echipă bună, tehnică, am cedat posesia. I-am analizat, ştiam că au o linie de mijloc foarte bună. Am pregătit special fazele fixe. O victorie muncită, îmi felicit jucătorii. N-am făcut un joc strălucit, însă a fost foarte importantă victoria pentru moral. Era foarte important să câştigăm, nu să facem spectacol", a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului.

Tehnicianul a vorbit şi despre venirea lui Nemec, dar şi despre antrenorul Mutu: "Nemec s-a antrenat cu noi doar zece zile. A ieşit la pauză pentru că a fost accidentat, la pauză. E un jucător important, să vedem condiţia lui. În atac, orice minge jucată pe el, a ţinut-o. E important. Sunt sigur că ne va ajuta în continuare.

Mutu e un antrenor de mare viitor, îmi place ceea ce joacă. Construcţie, pleacă de jos, joacă între linii. Creează panică în apărările adverse".

FC Voluntari a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1.

Au marcat: Lopes 47’, Armaş 78’ / Bălan 87’.

FC Voluntari: Rîmniceanu – Ricardinho, G. Tamaş, Armaş, Briceag – M. Ilie (R. Ion 74’), V. Raţă, N. Roşu (Achim 58’) – L. Fulop (Tavares 59’), Nemec (Paraschiv 46’), Lopes (Vlad 81’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

U Craiova 1948: S. Mogoşanu – R. Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Baeten, A. Albu, Asamoah, Sidibe (Vieira 54’) – C. Bălan, Bauza (Raicea 35’). Antrenor: Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele