Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Adrian Mutu, mesaj special pentru jucătorii naţionalei U21 după ce s-a aflat că va absenta cu Malta

România U21 Publicat pe 12 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19511522/1/rps5911.jpg

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, care nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malta după ce a fost contact direct cu un membru al staff-ului tehnic testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, le-a transmis un mesaj jucătorilor, subliniind că ei trebuie să se gândească doar la partidă şi să câştige, informează frf.ro.

“Singurul vostru gând trebuie să fie la meciul de mâine seară. Chiar dacă nu vom fi acolo, vom fi cu inima alături de voi din faţa televizorului. Câştigaţi pentru voi şi pentru România! Trebuie să obţinem victoria şi luna viitoare să ne calificăm la EURO!”, a spus Mutu.

Lotul de jucători a părăsit cantonamentul de la Buftea şi a ajuns la Hotelul Marriott. Călătoria s-a făcut cu două autocare. La hotel, jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi acolo până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu. Antrenamentul oficial din această seară, programat iniţial la Buftea, se va desfăşura în Ghencea, pe terenul 6 de antrenament, la ora 19:00. Staff-ul tehnic şi cel administrativ se află încă la Buftea şi aşteaptă sosirea angajaţilor DSP pentru a se deschide ancheta epidemiologică.

Cele două cazuri pozitive sunt de asemenea la Buftea, persoanele respective fiind izolate în cameră. De asemenea, Andrei Vlad a rămas şi el în cantonament fiind suspectat ca fiind contact pozitiv. O decizie în privinţa lui se va lua după discuţiile cu DSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele