Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Adrian Mutu nu schimbă primul ”11” pentru meciul cu Ungaria. Adversarii trimit însă în teren o formulă defensivă

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083077/1/rom-olanda.jpg

România pare că face un nou turneu de campionat continental U-21 de senzaţie. Elevii lui Adrian Mutu au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ţările de Jos, după un meci excelent, în care se putea obţine victoria.

Urmează un nou joc la Budapesta, contra ţării gazdă, care a arătat multe probleme în primul meci, în care nu au avut replică în faţa Germaniei, marea favorită a grupei.

Adrian Mutu a luat decizia de a nu schimba echipa de start şi a trimis contra celor de la Vest primul ”11” din disputa cu Ţările de Jos. Vom aborda un sistem ofensiv, 4-3-3, lucru previzibil, în contextul în care avem un adversar mai slab cotat, care are 8 absenţe pentru meciul de sâmbătă seara.

Maghiarii trimit un teren o echipă aşezată în 4-2-3-1, care denotă că se mulţumesc şi cu o remiză.

Echipele de start:

Ungaria U21: Bese, Bolla - Balogh, Mocsi, Deutsch - Csonka, Mezei - Skribek, Szendrei, Kiss - Szoke 12. Bese - 18. Bolla, 4. Balogh, 3. Mocsi, 19. Deutsch - 23. Kovacsreti, 15. Kata - 6. Palincsar, 16. Szendrei, 7. T. Kiss - 10. Szoke

România U21: Vlad - Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc - Olaru, Marin, Ciobanu - Moruţan, Ganea, Măţan

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele