Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Adrian Mutu nu schimbă primul ”11” pentru meciul cu Ungaria. Adversarii trimit însă în teren o formulă defensivă

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083077/1/rom-olanda.jpg

România pare că face un nou turneu de campionat continental U-21 de senzaţie. Elevii lui Adrian Mutu au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ţările de Jos, după un meci excelent, în care se putea obţine victoria.

Urmează un nou joc la Budapesta, contra ţării gazdă, care a arătat multe probleme în primul meci, în care nu au avut replică în faţa Germaniei, marea favorită a grupei.

Adrian Mutu a luat decizia de a nu schimba echipa de start şi a trimis contra celor de la Vest primul ”11” din disputa cu Ţările de Jos. Vom aborda un sistem ofensiv, 4-3-3, lucru previzibil, în contextul în care avem un adversar mai slab cotat, care are 8 absenţe pentru meciul de sâmbătă seara.

Maghiarii trimit un teren o echipă aşezată în 4-2-3-1, care denotă că se mulţumesc şi cu o remiză.

Echipele de start:

Ungaria U21: Bese, Bolla - Balogh, Mocsi, Deutsch - Csonka, Mezei - Skribek, Szendrei, Kiss - Szoke 12. Bese - 18. Bolla, 4. Balogh, 3. Mocsi, 19. Deutsch - 23. Kovacsreti, 15. Kata - 6. Palincsar, 16. Szendrei, 7. T. Kiss - 10. Szoke

România U21: Vlad - Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc - Olaru, Marin, Ciobanu - Moruţan, Ganea, Măţan

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele