Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania se joacă ACUM. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania se joacă ACUM. Echipele de start
Federaţia Română de Baschet a rămas fără finanţare de la MTS! Care este motivul invocat de Minister Federaţia Română de Baschet a rămas fără finanţare de la MTS! Care este motivul invocat de Minister
U Craiova, interesată de fundaşul francez Antoine Conte. La începutul anului a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru violenţă în formă agravată U Craiova, interesată de fundaşul francez Antoine Conte. La începutul anului a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru violenţă în formă agravată
Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"

Adrian Mutu, ofertat de Beitar Jerusalim. Contractul cu FRF a expirat la finele EURO U-21

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20124774/1/mutu.jpg

Adrian Mutu îşi va termia contractul cu Federaţia Română de Fotbal, cu naţionala României U21, şi este posibil ca înţelegerea să nu mai fie prelungit. În cazul în care cele două părţi nu vor ajuge la un acord pentru continuarea înţelegerii, atunci Adrian Mutu ar putea merge la o echipă de club din România, a doua după experienţa de la FC Voluntari.

Jurnaliştii de la One scriu că ”Briliantul” este curtat de cei de la Beitar Ierusalim, formaţie care îşi caută antrenor pentru viitorul sezon. Pe lângă Mutu, cu şanse este cotat şi Raymond Atwaldf.

„Fostul jucător român, care a avut o carieră deosebit de impresionantă atunci când a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea şi Fiorentina, dar a fost, de asemenea, controversat când a fost implicat în tot felul de cazuri.

A fost chiar suspendat de două ori, o dată la 9 luni şi o dată la 7 luni, pentru utilizarea de substanţe interzise (cocaină şi sibutramină).

În acel moment, el a fost chiar dat afară din Chelsea şi a fost obligat să îi plătească despăgubiri”, au scris jurnaliştii israelieni.

Mutu le-a mai antrenat până acum, pe lângă naţionala U21 a României, de care se ocupă şi acum şi cu care a mers la EURO, pe FC Voluntari şi echipa a doua a celor de la Al Wahda.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele