Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Adrian Mutu, ofertat de Beitar Jerusalim. Contractul cu FRF a expirat la finele EURO U-21

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20124774/1/mutu.jpg

Adrian Mutu îşi va termia contractul cu Federaţia Română de Fotbal, cu naţionala României U21, şi este posibil ca înţelegerea să nu mai fie prelungit. În cazul în care cele două părţi nu vor ajuge la un acord pentru continuarea înţelegerii, atunci Adrian Mutu ar putea merge la o echipă de club din România, a doua după experienţa de la FC Voluntari.

Jurnaliştii de la One scriu că ”Briliantul” este curtat de cei de la Beitar Ierusalim, formaţie care îşi caută antrenor pentru viitorul sezon. Pe lângă Mutu, cu şanse este cotat şi Raymond Atwaldf.

„Fostul jucător român, care a avut o carieră deosebit de impresionantă atunci când a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea şi Fiorentina, dar a fost, de asemenea, controversat când a fost implicat în tot felul de cazuri.

A fost chiar suspendat de două ori, o dată la 9 luni şi o dată la 7 luni, pentru utilizarea de substanţe interzise (cocaină şi sibutramină).

În acel moment, el a fost chiar dat afară din Chelsea şi a fost obligat să îi plătească despăgubiri”, au scris jurnaliştii israelieni.

Mutu le-a mai antrenat până acum, pe lângă naţionala U21 a României, de care se ocupă şi acum şi cu care a mers la EURO, pe FC Voluntari şi echipa a doua a celor de la Al Wahda.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri