Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Adrian Mutu se teme de partida de debut la Campionatul European. „Chiar mă uitam la pofta de gol pe care Olanda a avut-o în preliminarii şi asta îmi dă de gândit”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19646477/1/mutu-u21.jpg

România U21 şi-a aflat, joi, grupa de la EURO 2021. Tricolorii mici au avut parte de o tragere grea, urmând să înfrunte Germania, Olanda şi Ungaria, una dintre ţările gazdă ale turneului final. Reacţia lui Mutu, AICI.

România va întâlni, la 24 martie 2021, reprezentativa Olandei, în primul meci al Grupei A a Campionatului European din 2021, informează frf.ro.

Selecţionerul se teme de partida de debut, datorită apetitului ofensiv foarte mare, pe care ”portocala mecanică” l-a arătat în preliminarii.

„Chiar mă uitam la pofta de gol pe care Olanda a avut-o în preliminarii şi asta îmi dă de gândit. Germania este o echipă puternică, vrem să ne luăm revanşa! Dacă se va da drumul la fani, avantajul va fi de partea Ungariei. E o grupă grea, dar sunt sigur că o să facem o figură frumoasă. Olanda mi se pare mai puternică decât Germania. O să analizăm toate echipele în zilele următoare”, a spus Adrian Mutu, într-un interviu acordat pentru FRF, cu privire la debutul la turneul final U-21.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele