Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Adrian Mutu şi-a ales favorita din derby-ul FCSB - Dinamo. ”Sper să fie un meci frumos!”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19501817/1/finlanda-romania2-5.jpg

 

  •    FCSB - Dinamo, sâmbătă, ora 21.00, în direct pe Look Plus şi online


Confruntarea dintre cele două mari rivale le găseşte pe ambele într-o situaţie de neinvidiat.

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U-21 o vede favorită în această seară pe Dinamo, datorită antrenorului Cosmin Contra, care a făcut transferuri inspirate, iar elevii săi pot profita de focarul de Covid-19 care a lovit FCSB.

„Dinamo este favorită datorită faptului că are o echipă mult mai experimentată, au venit jucători importanţi şi au un antrenor extraordinar pe bancă. FCSB trece printr-o perioadă nasoală din cauza pandemiei şi a cazurilor de COVID. Sper să fie un meci frumos.

Presiunea la Dinamo o să fie mereu, mai ales pe umerii lui Cosmin Contra. E fostul selecţioner al echipei naţionale a României şi aduce şi el un plus de presiune din cauza numelui pe care îl poartă şi ce a făcut.

Dinamo caută puncte, are nevoie disperată de puncte. A pierdut puncte cu o nou promovată, se întâmplă şi acest lucru, dar pentru Dinamo e un moment în care nu îşi mai permite acest lucru. Etapele trec, punctele nu vin, iar apoi te găseşti la o distanţă importantă de play-off şi lucrurile se complică din nou.

Dacă vorbim de Borja, Camara şi Anton… au calitate, dar asta nu înseamnă că toţi au, dar cei 3 sunt peste medie. Şi Nemec era peste medie, dar în momentul de faţă nu e în formă. Are nevoie de mai mult timp să intre în formă pentru că nu a mai jucat de câteva luni. Grigore e într-o revenire bună, lucru care mă bucură pentru că îl am în vedere la U21. Sper să aibă continuitate şi vreau să îi transmit să continue aşa pentru că îl văd, chiar dacă nu l-am convocat. Sunt atent la prestaţia lui”,
a spus Adrian Mutu pentru ProSport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele