Ultima oră
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport

Adrian Petre a avut nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste nereuşita de la FCSB. Ce spune acum despre Becali

Superliga Publicat pe 9 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20107431/1/petre.jpg
 
Aventura la FCSB, una terminată abrupt, a lăsat urme adânci în psihicul lui Adrian Petre. Actualul atacant de la UTA Arad a avut nevoie de un mental coach pentru a-şi reveni, dar, chiar şi aşa, nu-i poartă pică lui Gigi Becali.
 
Adus de la Esbjerg cu statutul de mare speranţă, Petre a clacat sub presiunea impusă de Gigi Becali, iar finanţatorul FCSB l-a tras rapid pe linie moartă, apoi l-a împrumutat în Italia, la Cosenza, unde nu a reuşit să se impună. Ajuns în Serie B, departe de familie şi cu dezamăgirea nereuşitei la FCSB în spate, Petre a ajuns în punctul în care a avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăşi problemele: 
 
"Lucrez cu un mental coach, dar în special pe familie mă bazez, sunt cel mai important punct de sprijin. Am mai multe persoane care mă ajută să trec peste orice problemă. De când eram în Italia am început să lucrez cu el, de la Cosenza. De două-trei luni. După experienţa FCSB am spus că aveam nevoie de un mental coach, îmi puteam reveni şi singur, dar mai greu, am zis să apelez la un mental coach", a declarat atacantul, pentru ProSport.
 
Deşi a plecat pe uşa din dos de la FCSB, Petre nu are nicio problemă cu Becali şi s-ar bucura dacă fosta sa echipă ar câştiga titul de campioană în acest sezon:
 
"Nu (n.red - întrebat dacă regretă experienţa de la FCSB), am avut de învăţat. Decizia a fost a mea, nu m-a obligat nimeni să merg acolo. A fost o experienţă, am învăţat din acele momente, pe viitor o să mă ajute, să ştiu la ce să mă aştept, nu pot decât să îmi văd de carieră.
 
Nu port pică nimănui, niciodată nu o să port. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Atât s-a putut în acel moment. Normal ca m-aş bucura (n.red - dacă ar lua FCSB titlul). Am petrecut o perioadă acolo, aş fi fericit pentru ei, ştiu cât de mult muncesc şi cât de mult îşi doresc acest lucru", a mai declarat Petre.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele