Ultima oră
FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!

Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor”

Dinamo Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20402517/1/fc-vaslui-steaua-bucuresti-0-4-divizia-a-7-06-2006.jpg

Mircea Rednic pare că este cu un picior la Dinamo, iar Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui, a declarat că mutarea ar fi una extrem de bună pentru club, mai ales ţinând cont de situaţie. Omul de afaceri este convins că Dinamo va avea de câştigat, în sensul că se va salva destul de uşor de la retrogradare.

Porumboiu crede că Rednic va avea succes şi prin prisma faptului că are ochi la jucători şi poate aduce fotbalişti buni, care să pună la punct ceea ce el îşi doreşte.

De Rednic poţi spune orice, dar nu că nu e antrenor foarte bun, priceput. Lui Rednic nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor. E priceput, dar trebuie să ai şi noroc ca antrenor. Dacă se duce acolo, e de respectat, că se duce la greu, într-o zonă fără frişcă, produse proaspete, nici zer n-a mai rămas la Dinamo.

Se duce într-o zonă mai mult decât crepusculară, în cel mai negativ sens posibil. E de apreciat. Rednic este un nume şi un antrenor foarte bun. Pentru rezultate trebuie să ai şi noroc, lui i-a lipsit. Depinde şi de lot, de forma jucătorilor, sunt multe...”, a declarat Porumboiu, conform gsp.ro.

Giani Kiriţă e de părere şi el că ”Puriul” poate ajuta mult clubul, nu doar din postura atrenorului. E convins că ar putea ajuta echipa şi cu bani, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut.

Rednic este şi pe placul fanilor lui Dinamo, care se presupune că au o putere mai mare în club decât conducătorii, după cum au tot declarat legende sau foşti angajaţi ai clubului.

Am avut o bancă dinamovistă şi asta îi lipseşte lui Dinamo acum. Şi investitori, pe care acum toată lumea îi regretă. Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo şi e un om care poate să vină să facă treabă, dar aşa cum vrea el.

Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa şi să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute şi financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral şi trebuie să vină antrenorul ăla de care are nevoie Dinamo. 

Doar că trebuie şi cineva pe bancă, care  să reprezinte Dinamo. Galeria trebuie să fie reprezentată. Structura asta a lui Dinamo trebuie să includă jucători care au jucat la Dinamo şi ar trebui ca galeria să fie reprezentată prin ei. 

De ce toţi jucătorii care au fost la Dinamo au fost îndepărtaţi? De ce nu vor să-i aducă? De ce nu vor să facă un proiect în care să fie reprezentaţi jucătorii lui Dinamo? Iuliu Mureşan ce treaba are cu Dinamo? El, săracul, a venit să ajute Dinamo, dar n-are nicio treabă cu Dinamo, să fim serioşi”, a spus Giani Kiriţă

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele