Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Adrian Porumboiu face acuzaţii grave la CFR Cluj şi le prevede sfârşitul: „Au avut aceste intrări la arbitri prin Balaj”

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20551992/1/cfr-cluj-steaua-rosie-belgrad-play-off-uefa-europa-league-26-08-2021.jpg

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru şi patron al formaţiei FC Vaslui, a vorbit despre viitorul lui CFR Cluj, căreia îi prevede sfârşitul. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat acolo în trecut. 

În trecut, Porumboiu a lansat atacuri foarte dure în direcţia CFR-ului, pe care i-a acuzat că au triumfat în fotbal datorită unor conexiuni cu diverse persoane foarte influente din România. 

„CFR este campioană. Aş vrea să spun ceva, dar mă abţin. Vor veni lucruri care se vor adeveri exact în contextul în care am vorbit despre anumite relaţii dubioase.

CFR şi-a schimbat blana, dar nu ştim dacă şi năravul. Ei au avut aceste intrări la arbitri prin Balaj. Doar nu l-au adus pe Balaj pentru veleităţile sale în fotbal, ci pentru ce a făcut pentru CFR Cluj”, a declarat Porumboiu, la ProSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele