Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Adrian Stoian părăseşte Livorno, după ce echipa e la un pas de retrogradare în Serie C

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe marți, 22:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19407448/1/sto.jpg

Adrian Stoian (29 de ani) şi-a încheiat aventura la Livorno, echipă care ocupă ultimul loc în Serie B, cu 7 etape înainte de final.

Fotbalistul român nu va fi păstrat în lotul italienilor, care au anunţat o adevărată revoluţie, nu mai puţin de 17 jucători urmând să fie concediaţi.

Cariera lui Stoian a luat-o la vale după experienţa de la FCSB, din 2019, când a jucat doar 100 de minute şi două partide pentru ”roş-albaştrii” şi a fost criticat în repetate rânduri de Gigi Becali. Ulterior a ajuns la Livorno, din postura de jucător liber de contract, unde din păcate nu a avut mai mult noroc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele