Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Adrian Şut e surprins de demiterea lui Ilie Poenaru de la Clinceni. "Ajuta foarte mult grupul. Sunt uimit" VIDEO

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20406412/1/adrian-sut-fcsb.jpg

FCSB se pregăteşte pentru meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, pe Arena Naţională, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Mijlocaşul Adrian Şut va înfrunta fosta echipă şi s-a declarat surprins de demiterea antrenorului Ilie Poenaru, înlocuit cu Ionuţ Chirilă.

FCSB a strâns 15 puncte după primele 9 runde. FCSB a câştigat ultimele două meciuri de campionat fără să primească gol.

Academica Clinceni este ultima clasată în Liga 1, cu doar 2 puncte în 9 meciuri. Ilfovenii n-au câştigat niciun meci în acest sezon.

Noul antrenor Ionuţ Chirilă a avut un debut nefericit, echipa din Clinceni fiind eliminată de către divizionara secundă FC Buzău în 16-imile de finală ale Cupei României, scor 2-1, după prelungiri.

"A fost o partidă dificilă la Hunedoara, ştiam de când am mers acolo că n-o să fie un meci uşor. La 3-0, ne-am relaxat puţin şi asta a fost greşeala noastră.

Este destul de dificil, după patru luni, să revin şi să joc cu aceleaşi repere. Dar mă simt bine şi sunt fericit că am început uşor, uşor să intru în ritm.

O să fie un meci dificil cu Clinceni. Am câţiva foşti colegi acolo, ştiu că sunt motivaţi, au nevoie de puncte. Cum îi ştiu, o echipă organizată, o să avem mult de tras cu ei. N-am discutat acum cu ei, înainte de meci.

Nu ştiu dacă au ajuns aproape de desfiinţare, dar ştiu că au probleme, erau şi când eram acolo. Sunt surprins, ştiu că domnul Poenaru ajuta foarte mult grupul şi îi ţinea foarte strânşi. Sunt uimit puţin.

Nu ne este frică de niciun adversar, dar o să fim foarte concentraţi, mai ales după ce s-a întâmplat la Hunedoara. Jucăm la victorie cu oricine. Edi Iordănescu este unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat şi cred că e cel mai bun din Liga 1. Era normal să fie o discuţie mai aprinsă în vestiar după ce s-a întâmplat la Hunedoara, pentru că nu a fost normal", a spus Adrian Şut, în cadrul unei conferinţe de presă.

Adrian Şut (22 de ani) a jucat pentru Academica Clinceni în perioada 2018-2020. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele