Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Adrian Ursea, euforic, după succesul la scor cu Marseille. ”E o victorie care elimină presiunea pe care ne-am pus-o singuri”

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20073295/1/adrian-ursea.jpg

Formaţia OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Franţei.

Au marcat Thuram ’34, Gouiri ’74 şi Maurice ‘90+1.

"E o victorie care confirmă punctul obţinut contra lui Lorient, avem parte de continuitate. E o victorie care elimină presiunea pe care ne-am pus-o singuri şi care ne făcea să nu mai jucăm mai liber. Acum respirăm mai bine.

Amine Gouiri este foarte surprinzător. Sincer, nu credeam că va avea parte de un astfel de parcurs. A avut o problemă personală săptămâna aceasta şi a făcut tot ce a putut pentru a reveni şi a fi în formă bună. E un profesionist", a declarat Ursea.

Nice a urcat pe locul 10 în campionat, la doar 6 puncte de un loc de Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele