Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Adversarul care l-a făcut pe Alexander-Arnold să se simtă mic: "Nu ai ce să-i faci! E supraomenesc ce reuşeşte"

Premier League Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19595755/1/trent-alexander-arnold-liverpool.jpg

Trent Alexander-Arnold are doar 22 de ani, dar a câştigat deja Liga Campionilor şi titlul în Premier League cu Liverpool, fiind considerat unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din lume, însă există un adversar pentru care tânărul internaţional englez nu a găsit antidot.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19595755/2/tra.jpg

Este vorba de aripa Adama Traore, de la Wolverhampton, care recent şi-a făcut debutul în naţionala Spaniei. Mijlocaşul de 24 de ani e o veritabilă forţă a naturii, dar impresionează şi din punct de vedere tehnic, iar Arnold recunoaşte sincer că s-a simţit neajutorat când a jucat împotriva sa."Modul în care schimbă direcţia şi pleacă pare supraomenesc! Nu m-am simţit niciodată atât de neajutorat în faţa unui adversar. Sunt jucători mai rapizi ca tine, e inevitabil, dar dacă te poziţionezi bine şi iei un aventaj astfel poţi concura. Dar împotriva lui, şi datorită forţei pe care o are, nu e nimic care să te ajute.

Îmi amintesc sezonul trecut, când a venit pe Andfield... S-a întors, a atins mingea şi a dispărut. Nu m-am simţit niciodată aşa"
, a declarat  Trent Alexander-Arnold într-un interviu pentru Goal.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele