Ultima oră
Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu” Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu”
Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent
FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali
Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat" Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat"
Echipa de volei a celor de la Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile Challenge Cup Echipa de volei a celor de la Steaua Bucureşti a ratat calificarea în sferturile Challenge Cup
SCM Zalău, a doua semifinalistă a Cupei României la volei masculin SCM Zalău, a doua semifinalistă a Cupei României la volei masculin

AEK Atena, obligată de UEFA să plătească 1,5 milioane de euro

Fotbal Publicat pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20492173/1/aek-atena.jpg

Gruparea elenă AEK Atena va plăti o sancţiune de 1,5 milioane de euro de la UEFA pentru că nu a respectat mai multe cerinţe de licenţiere a cluburilor şi de fair-play financiar.

De asemenea, clubul va fi supus unei reţineri suplimentare de 10% din premiul în bani UEFA pe care va avea dreptul să îl primească din participarea la următoarea competiţie UEFA.

O astfel de reţinere nu va avea loc, iar AEK Atena va fi exclusă de la participarea la următoarea competiţie UEFA pentru cluburi pentru care s-ar califica în următoarele trei sezoane, dacă un viitor audit de conformitate identifică încălcări similare.

Tot vineri, UEFA a concluzionat că Beşiktaş JK (TUR) a îndeplinit condiţiile impuse de TAS la 25 iunie 2021 ca urmare a încălcării cerinţei "fără datorii restante" în sezonul 2020/21.

În consecinţă, sancţiunea condiţionată care prevede o reţinere a 15% din premiul UEFA nu va intra în vigoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele