Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Afacere pe axa Hagi - Iftime. Jucătorul luat de FC Botoşani de la Viitorul

Superliga Publicat pe 6 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19443644/1/gica-hagi1.jpg


FC Botoşani se pregăteşte de un sezon greu, în care va juca şi în cupele europene, iar Valeriu Iftime începe să construiască deja echipa cu care Marius Croitoru să treacă la treabă. Primul transfer al verii vine de la Viitorul lui Gică Hagi, în persoana lui Edjouma Malcolm.
 
Potrivit ziare.com, botoşănenii îi oferă un salariu lunar de 7.000 de euro mijlocaşului central francez pe care l-au adus ca variantă de rezervă pentru Jonathan Rodriguez, considerat de Iftime şi Croitoru motorul echipei din Molldova.
 
În sezonul proaspăt încheiat, Edjouma Malcolm, 23 de ani, nu a reuşit să se impună în echipa Viitorului, pentru care a strâns doar trei partide.
 
Iar mijlocaşul din Hexagon se anunţă primul transfer de pe o listă care ar putea fi lungă, în condiţiile în care Valeriu Iftime se pregăteşte să primească 700.000 de euro de la Mouscron în schimbul lui Andrei Chindriş, fundaşul central de 21 de ani pe care a încercat să-l vândă şi la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele