Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

Agentul lui Stipe Vucur ar putea aduce şi alţi jucători la FCSB: ”Poate vom găsi pe cineva”

FCSB Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20241864/1/profimedia-0608058815.jpg

Stipe Vucur a fost o alegere cel puţin interesantă a FCSB-ului în această vară, pentru postul de fundaş. A fost adus din liga a 3-a din Germania, iar impresarul său ar putea face alte câteva transferuri la vicecampioana României. Cel puţin aşa a declarat Daniel Halfar, dacă oamenii din conducere îi vor cere să mai colaboreze şi pentru alţi jucători.

În privinţa lui Stipe Vucur, agentul Daniel Halfar a declarat că este o mutare care îi aduce jucătorului pe care îl reprezintă un pas în faţă, care poate însemna un plus în cariera de fotbalist.

Toată lumea e mândră că a ales un club mare ca FCSB. Stipe abia aşteaptă să se alăture echipei, să cunoască echipa, pe preşedinte. Nu am vorbit cu patronul, dar nu e un lucru important. Cel mai important e că suntem aici şi toată lumea abia aşteaptă.

Binînţeles că e un pas mare pentru cariera lui, e un club important cu o tradiţie mare. Joacă în fiecare an în meciuri internaţionale, se luptă pentru campionat. Nu au fost probleme mari, anumite lucruri au fost discutate şi am găsit o variantă pentru a le rezolva şi suntem fericiţi.

(N.r. – Vei mai aduce jucători la FCSB?) Nu am nimic deocamdată în buzunar, dar poate vom găsi pe cineva”, a declarat Daniel Halfar.

Ultima dată, Stipe Vucur a jucat în liga a treia, la Hallescher FC. Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul cu dublă cetăţenie, austriacă şi croată.

Zilele trecute, FCSB a făcut un transfer tot în compartimentul defensiv. Vicecampioana din Casa Liga 1 a anunţat o mutare importantă, aducând un fotbalist de naţională, pe Alexandru Creţu (29 de ani), care ultima dată a jucat în Slovenia, la Maribor.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele