Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Aguero pleacă de la Manchester City în vară! Clubul englez îi va ridica o statuie în faţa stadionului

Manchester City Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20086152/1/sergio-aguero-2.jpg

Clubul englez Manchester City a anunţat că atacantul argentinian Sergio Aguero (32 de ani) va părăsi echipa la finalul acestui sezon, când i se va încheia contractul. Preşedintele Khaldoon Al Mubarak a precizat că Aguero va fi onorat cu o statuie la Etihad Stadium, alături de cele pentru Vincent Kompany şi David Silva.

Sergio Aguero a venit la Manchester City de la Atletico Madrid în 2011 şi a marcat 257 de goluri în 384 de apariţii pentru ‘cetăţeni’. Este cel mai bun marcator din istoria clubului.

Aguero a câştigat patru titluri de campion în Premier League, o Cupă a Angliei şi 5 Cupe ale Ligii. A primit titlul de golgheter în campionatul Angliei în sezonul 2014-2015.

La capitolul recorduri, Sergio Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League. În plus, are cele mai multe hat-trick-uri din istoria EPL.

"Contribuţia lui Sergio la Manchester City în ultimii zece ani nu poate fi pusă la îndoială. Legenda sa va fi gravată cu litere de neşters în memoria tuturor celor care iubesc clubul şi poate chiar şi în cea a celor care iubesc fotbalul pur şi simplu. Între timp, pot să anunţ cu plăcere că vom contacta un artist care să creeze o statuie la Etihad Stadium, alături de cele aflate deja în lucru pentru Vincent Kompany şi David Silva. Totodată, vom avea oportunitatea să ne luăm la revedere de la Sergio la finalul acestui sezon", a declarat preşedintele clubului, Khaldoon Al Mubarak.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20086152/2/ague.jpg

"Când un ciclu ajunge la final, multe sentimente apar. O senzaţie imensă de satisfacţie şi mândrie rămâne pentru mine după ce am jucat pentru Manchester City timp de 10 sezoane – fapt neobişnuit pentru un fotbalist profesionist în vremurile noastre.

Au fost zece sezoane cu realizări majore, am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului şi am creat o legătură indestructibilă cu toţi cei care iubesc acest club şi care vor fi mereu în inima mea.

Voi continua să dau totul până la finalul sezonului, voi încerca să mai câştig trofee şi să aduc bucurii fanilor. Apoi, începe o nouă etapă, cu noi provocări şi sunt pregătit să le înfrunt, cu aceeaşi pasiune şi profesionalism cu care am evoluat la cel mai înalt nivel", este mesajul postat de Sergio Aguero pe Twitter.

Sergio Aguero ar putea să ajungă la FC Barcelona în vară, pentru a fi coechipier cu Leo Messi, scrie presa engleză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele