Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

”Ai văzut interviul? Am citit acolo, iar dacă nu spuneam, ziceau că nu ştiu nimic”. Camora se apără după episodul din urmă cu câteva zile

CFR Cluj Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19485597/1/rps4979.jpg

Mario Camora a reacţionat destul de dur la finalul meciului câştigat de CFR Cluj la Giurgiu, contra Astrei, cu 2-0. Căpitanul formaţiei din Casa Liga 1 s-a supărat pe o întrebare adresată de reporter, la interviuri. A fost vorba despre faptul că selecţionerul Mirel Rădoi s-a supărat pe el, pentru că a cântat în direct la o emisiune imnul României.

Rădoi a considerat că Mario Camora trebuia să aibă o imagine mai serioasă. ”Ai văzut interviul când am cântat? Am citit acolo, dacă nu spuneam, ziceau că nu ştiu nimic. Asta este, acum eu nu pot sa fac nimic. Îmi cer scuze, dar nu pot să dau timpul înapoi. Mergem mai departe şi nu cred că e un subiect din care să fie făcut un scandal pentru că nu există”, a declarat Camora după meci.

Referitor la victoria cu Astra, portughezul cu cetăţenie română a declarat că va da încredere echipei.  

A fost un meci echilibrat în prima repriză. Dacă se termina egal, nu era greşit. În repriza a doua a fost mai bine, am ţinut bine de balon. Am meritat victoria. Se poate întâmpla cu oricine mâine ce s-a întâmplat cu Crepulja şi nu e corect să rădem. Pentru noi e bine că am marcat, dar pentru el nu e. A vrut să dea afară, dar a intrat în poartă. Se întâmplă, dar nu e frumos să vorbesc de acest lucru.

Importante sunt cele trei puncte. E important pentru moral că am câştigat. Ne pregătim pentru meciul de joi”, a încheiat Camora.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele