Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ajax i-a decis soarta lui Răzvan Marin. Anunţul e surprinzător

Stranieri Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19409469/1/razvan-marin.jpg

Răzvan Marin va primi noi şanse din partea lui Ajax, în sezonul următor, în ciuda faptului că a avut evoluţii foarte slabe şi era dat ca şi plecat de presa din Olanda. Mijlocaşul român va primi credit şi în stagiunea următoare, deşi se spunea că o să se întoarcă în Belgia.

Răzvan Marin putea să schimbe campionatul în această vară. Club Brugge insista de câteva luni bune cu readucerea lui în Belgia, dar după a apărut şi pe lista celor de la Galatasaray, după cum anunţa presa din Turcia. Mijlocaşul a lăsat o impresie bună pe vremea în care era la Standard Liege, astfel că Galatasaray voia să-i dea o şansă. Ajax ţinea însă la preţ şi se aştepta să ceară în jur de 10 milioane de euro.

Se spunea că vrea să scoată cât mai mult de pe urma mijlocaşului român, mai ales că a fost luat cu o sumă foarte mare, 12.5 milioane de euro. În luna ianuarie, Brugge s-a lovit de refuzul omologilor de la Ajax, care nu erau de acord cu un împrumut, dar nici cu vânzarea acestuia. De asemenea, în iarnă, alte două formaţii din Belgia şi l-ar fi dorit pe român sub formă de împrumut, Standard Liege şi Antwerp, formaţia antrenată până acum câteva săptămâni de Ladislau Boloni.

Răzvan Marin a fost inclus de olandezi în cel mai slab ”11” al sezonului. Mijlocaşul român se află în ”echipă” alături de câţiva fotbalişti cunoscuţi, cu prestaţii bune în sezoanele precedente, precum Ryan Babel şi Bruma.

Răzvan Marin a jucat pentru Ajax, din iulie 2019, din momentul transferului şi până acum, 17 meciuri şi a oferit două pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele