Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ajax renunţă la doi fotbalişti de legendă. „Lăncierii” le-au reziliat contractele lui Huntelaar şi Babel

Fotbal Internațional Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19321419/1/huntelaar.jpg
 
Ajax Amsterdam a anunţat, în această seară, că a ajuns la un acord cu Klaas-Jan Huntelaar şi Ryan Babel, pentru realizarea contractelor. Totodaă, „lăncierii” i-au reziliat înţelegerea şi lui Abdelhak Nouri.
 
"Este adevărat că Ajax a reziliat contractul lui Abdelhak Nouri. Dar Ajax a mai reziliat şi contractele care expiră la 1 iulie pentru  Klaas-Jan Huntelaar (36 ani) şi Ryan Babel (33 ani)", a precizat clubul. În ce priveşte situaţia lui Nouri, ckubul a luat această decizie pentru că o clauză din contractul fotbalistului ar fi prevăzut prelungirea înţelegerii în aceleaşi condiţii, începând cu 1 iulie. Abdelhak Nouri, aflat în stare vegetativă de peste doi ani şi jumătate, din cauza unui infarct suferit pe teren. Totuşi, Ajax şi familia lui Nouri negociază termenii unui nou acord financiar, la doi ani după ce clubul şi-a recunoscut responsabilitatea în intervenţia deficitară după accidentul fotbalistului.
Clubul Ajax Amsterdam i-a reziliat contractul jucătorului Abdelhak Nouri, aflat în stare vegetativă de peste doi ani şi jumătate, din cauza unui infarct suferit pe teren.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri