Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Ajax ştie "preţul corect" pentru Răzvan Marin. Suma pentru care pleacă de la Amsterdam

Stranieri Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19418893/2/rr.jpg


Răzvan Marin, 24 de ani, a fost la Ajax departe de forma impresionantă pe care a arătat-o la Standard Liege, iar lăncierii sunt gata să renunţe la el doar dacă vreo echipă din Europa se încumetă să plătească 10 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai puţin decât suma achitată în momentul transferului din Belgia.
 
Potrivit soccernews.nl, Ajax ia în calcul despărţirea de mijlocaşul echipei naţionale, iar criza provocată de pandemia de COVID-19 îi face pe şefii olandezilor să mai scadă din preţ. Dacă iniţial ar fi dorit să primească în schimbul lui Marin 12,5 milioane de euro, suma plătită lui Standard vara trecută, calculele s-au schimbat, iar board-ul batavilor s-ar mulţumi şi cu 10 milioane de euro. O sumă mare, mai ales că Marin nu s-a adaptat la Amsterdam şi a jucat doar zece meciuri în acest sezon, deşi a început stagiunea ca titular, cu multă încredere din partea lui Ten Haag.
 
Printre variantele mijlocaşului român se numără belgienii de la Club Brugge şi Galatasaray, dar, în orice caz, suma mare cerută de Ajax ar putea fi un obstacol important în calea plecării.
 
Din punct de vedere al şanselor de joc la Ajax, acestea au crescut odată cu plecarea lui Ziyech la Chelsea, iar zvonurile conform cărora Donny van de Beek ar putea părăsi şi el Amsterdamul sunt, de asemenea, în favoarea internaţionalului român.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele