Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Al-Ain l-a ofertat pe Florin Tănase. Suma este sub pretenţiile lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20246221/1/tan.jpg

Florin Tănase (26 de ani) a avut cel mai bun sezon al carierei, fiind golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri. Căpitanul de la FCSB şi-a anunţat intenţia de a se transfera în străinătate, dar finanţatorul ‘roş-albaştrilor’, Gigi Becali, este dispus să se despartă de Tănase doar pentru preţul corect.

Lotul FCSB s-a reunit şi a efectuat vizita medicală şi primele antrenamente, dar Florin Tănase beneficiază de o vacanţă suplimentară, întrucât a fost la echipa naţională. Tănase este în Zanzibar alături de iubita lui, pe care a cerut-o de nevastă.

Al-Ain, locul 6 în ultimul sezon din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite a depus o ofertă de 3,6 milioane de euro, informează Fanatik, suma este însă mult sub ce vrea să primescă Gigi Becali, care nu are de gând să îşi vândă titularul fără aproximativ 5 milioane de euro.

„Nu e nimic stabilit. Ştim foarte bine cât vrea Gigi pentru Tănase, arabii au anunţat o sumă, dar încă sunt la distanţă de pretenţiile lui. Mai vedem zilele următoare ce se va întâmpla cu plecarea lui Tănase de la FSCB”, a declarat impresarul Giovanni Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele