Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Al-Ain l-a ofertat pe Florin Tănase. Suma este sub pretenţiile lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20246221/1/tan.jpg

Florin Tănase (26 de ani) a avut cel mai bun sezon al carierei, fiind golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri. Căpitanul de la FCSB şi-a anunţat intenţia de a se transfera în străinătate, dar finanţatorul ‘roş-albaştrilor’, Gigi Becali, este dispus să se despartă de Tănase doar pentru preţul corect.

Lotul FCSB s-a reunit şi a efectuat vizita medicală şi primele antrenamente, dar Florin Tănase beneficiază de o vacanţă suplimentară, întrucât a fost la echipa naţională. Tănase este în Zanzibar alături de iubita lui, pe care a cerut-o de nevastă.

Al-Ain, locul 6 în ultimul sezon din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite a depus o ofertă de 3,6 milioane de euro, informează Fanatik, suma este însă mult sub ce vrea să primescă Gigi Becali, care nu are de gând să îşi vândă titularul fără aproximativ 5 milioane de euro.

„Nu e nimic stabilit. Ştim foarte bine cât vrea Gigi pentru Tănase, arabii au anunţat o sumă, dar încă sunt la distanţă de pretenţiile lui. Mai vedem zilele următoare ce se va întâmpla cu plecarea lui Tănase de la FSCB”, a declarat impresarul Giovanni Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele