Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Al doilea rând de teste Covid-19 efectuate la FCSB. Se aşteaptă rezultatele

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19370238/1/fccc.jpg

Valeriu Argăseală a explicat azi că jucătorii de la FCSB au efectuat azi încă o rundă de teste pentru depistarea Coronavirusului, la 7 zile după primul rând, în care toate rezultatele au ieşit negative.

Elevii lui Bogdan Vintlă se pregătesc în condiţii de distanţare socială, în grupuri restrânse şi aşteaptă cu nerăbdarea reluarea Ligii 1, care se speră să aibă loc pe data de 13 iunie.

„Cumva noi am intrat într-o tare de pregătire normala chiar dacă se face pe grupuri de câte 3-4, chiar dacă în momentul ăsta se face doar pregătire fizică. Până la urmă noi am devansat cumva cantonamentul din luna iunie care se făcea la fotbal, şi îl facem în această perioadă.

Am ieşit cu capul deasupra apei, vedem soarele. Credem că lucrurile se îndreaptă spre mai bine şi aşteptăm la 1 iunie, odată cu Ziua Copilului, să ne aducă şi o bucurie, în sensul că să relaxăm mai mult măsurile de pregătire.

Să avem posibilitatea să ne pregătim la sporturile de echipă, pentru că la individual deja cred că e alt nivel de pregătire, şi să putem să avansăm spre data 12-13 iunie, când ne-am propus din perspectiva Ligii şi a Federaţiei Române de Fotbal să reîncepem campionatul.

Am făcut şi cea de-a doua testare, pentru că au trecut cele 7 zile, aşteptăm din nou evoluţia foarte bună a jucătorilor, în sistemul depregătire pe care antrenorii l-au conceput şi, sperăm ca de la 1, să ne reunim întreaga echipa, în aceiaşi formulă în cantonanemt şi să mergem mai departe în meciuri amicale, pentru antrenamente colective, pentru antrenamente tactice, şi pe 13 să vă oferim posibilitatea să vedeţi meciurile de fotbal” a spus Argăseală la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele