Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Al patrulea transfer al verii pentru Şumudică. Gaziantep l-a luat pe portarul naţionalei Uruguayului

Stranieri Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19448395/1/mc.jpg


Marius Şumudică a reuşit al patrulea transfer al verii la Gaziantep. Presa din Turcia anunţă că turcii au ajuns la un acord cu argentinienii de la Club Atletico Independende pentru portarul Martin Campana, titular în ultimul meci jucat de naţionala Uruguayului.
 
Başkanii lui Gaziantep au un acord de principiu cu goalkeeper-ul de 31 de ani, iar în următoarele zile acesta e aşteptat în Turcia pentru a pune la punct detaliile financiare ale înţelegerii, a face vizita medicală şi a semna contractul.
 
Pentru Campana, aventura la Gaziantep va fi prima în Europa. El a început fotbalul în Uruguay, la Maldonado, iar în 2016 a părăsit ţara natală pentru a se transfera în Argentina, la Independente. Are cinci selecţii în naţionala Uruguayului şi a fost titular în ultimul meci jucat de sud-americani în 2019, 2-2 cu Argentina. Cum Fernando Muslera, titularul postului de portar în naţionala lui Cavani şi Suarez, e accidentat pe termen lung, e de aşteptat ca Martin Campana să rămână între buturile ocupantei locului al cincilea în clasamentul FIFA pe naţiuni.

Campana, al patrulea transfer al verii pentru Şumudică

La Gaziantep, Campana va fi titular în faţa lui Gunay Guvenc, căpitannul de 28 de ani al echipei, şi va deveni a patra mutare a acestei perioae de mercato. Pe lângă Maxim, transferul verii la Gaziantep, turcii l-au prezentat deja pe Cenk Şahin, mijlocaş lateral de 25 de ani pe care Şumudică l-a luat de la Kayserispor, fosta sa echipă. Şahin a mai jucat la Istanbul BB, St. Pauli şi Ingolstadt, ultimele două din Germania, şi e cotat la 400.000 de euro.
 
A treia achiziţie a acestei perioade de mercato este Zvonimir Kozulj, mijlocaş central bosniac în vârstă de 26 de ani care vine liber de la Pogon Szczecin, din Polonia. Nici el nu are un CV impresionant, evoluând pentru Siroki Brijeg, NK Vitez, Branitelj Mostar şi Hajduk Split.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele