Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Al treilea oraş care amână să dea răspunsul cu privire la organizarea EURO de la anul. Pe Arena Naţională s-ar putea disputa mai multe meciuri

EURO 2020 Publicat pe 13 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/19333294/1/arena-nationala.jpg

Munchen este al treilea oraş care întârzie să confirme disponibilitatea de a organize meciurile Campionatului European anul următor. După Bilbao şi Roma, nemţii par că aşteaptă să vadă care este traiectoria pandemiei de COVID-19 în ţară.

În eventualiatatea în care mai multe ţări vor anunţa că nu sunt dispuse să organizeze meciuri, acestea vor fi comprimate pe celelalte stadioane, printre care se numără şi Arena Naţională. România ar putea disputa meciul cu Islanda din cadrul barajului pentru accederea la EURO în octombrie sau noiembrie! Daily Mail anunţă că UEFA ia în calcul, cel mai devreme, aceste luni, pentru deciderea ultimelor calificate la turneul final.

Datele nu sunt însă sigure şi nu pot fi stabilite oficial de acum, întrucât pandemia de COVID-19 încă se extinde la nivelul Europei. Din acest motiv, România ar putea organiza la Bucureşti mai multe partide. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că, dacă vor exista ţări care renunţă la organizarea de meciuri din cadrul EURO 2020, turneu final al C.E. amânat pentru anul viitor, o parte din aceste partide ar putea fi găzduite de România.

Intenţionăm să aducem cât mai multe competiţii internaţionale în România şi în acelaşi timp să aducem o valoare adăugată economiei României. În 2021, vom organiza CE under 19, intenţionăm să ne depunem dosarul de candidatură în această vară pentru a organiza Campionatul European under 21 în 2023. Ne-am bucura ca în acest demers să ni se alăture şi Republica Moldova, dacă vor avea capacitatea să-şi construiască în următoarea perioadă de timp un al doilea stadion.

Suntem într-un dialog foarte strâns cu UEFA, astfel încât dacă va exista vreo fereastră de oportunitate să putem să aducem chiar mai multe meciuri la Bucureşti (n.r. - de la Euro-2020)”, a declarat Burleanu, la Pro X.

Turneul final al Campionatului European, care include meciuri la Bucureşti şi în alte 11 oraşe, a fost amânat cu un an din cauza coronavirusului, astfel că se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele